Samarbetspartner

Samköpsgruppen är en av de ledande leverantörerna av ramavtal för företag och organisationer där du som är MEDLEM HOS FORDONSJURISTEN erbjuds ett brett utbud av produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser.

För mer information: www.samkopsgruppen.se

Håll koll på lagbevakning med hjälp av EcoTechs lagbevakningstjänst till rabatterat pris för FORDONSJURISTENS MEDLEMMAR.

I den snabbt föränderliga lagstiftningen är rätt kunskap om gällande lagar och regler avgörande för framgång och säkerhet.

För mer information »

Biltid har etablerat samarbeten med stora aktörer och erbjuder branschens mest innovativa verkstadssystem genom www.biltidsystem.se. För mer information: www.biltid.se

 

Fordonsjuristen samarbetar med Försäkringskompetens i Uppsala AB gällande försäkringsfrågor.

Som medlem hos Fordonsjuristen erbjuds företaget upphandling av företagsrelaterade försäkringar utan minimidebitering av förmedlararvode.

Försäkringskompetens har god erfarenhet av försäkringsbehovet i branschen och ombesörjer så att gällande krav enligt SERMI uppfylls.

Kontakta Försäkringskompetens via telefon 018-37 01 45, alternativt mail info@fkomp.com. Ange att ni är medlemmar hos Fordonsjuristen för att ta del av förmånerna.

Fordonsjuristen samarbetar med Digital Servicebook för att minimera fusk med skruvade mätare, samtidigt som bilägaren får full inblick i service och reparationshistoriken oavsett vilken verkstad som har utfört arbetet.

För mer information: https://www.digital-servicebook.com/se/